Termeni si conditii

 1. Informatiile prezente pe acest site apartin Societatii Comerciale GOBIAMA SRL;
 2. O parte din imaginile prezente pe acest site sunt descarcate gratuit din galeria de imagini Google. La cererea ta, dupa ce faci dovada detinerii acestor fotografii, acestea vor fi eliminate imediat.
 3. Toate informatiile prezente pe acest site au caracter informativ, ele NU reprezinta oferte sau caracteristici exacte ale serviciilor si produselor bancare pe care CREDITE si ASIGURARI Vrancea le ofera.
 4. CREDITE si ASIGURARI Vrancea are dreptul oricand si în orice moment sa schimbe sau sa modifice conținutul si/sau structura site-ului, fara a te informa dinainte.
 5. Site-ul CREDITE si ASIGURARI Vrancea contine informatii cat mai clare si mai concise, insa tocmai pentru ca serviciile de brokeraj bancar sunt personalizate pentru fiecare client în parte, acestea reprezinta numai o imagine de ansamblu a ceea ce însumeaza de fapt compania de intermedieri credite bancare CREDITE si ASIGURARI Vrancea, serviciile de consultanta financiar-bancara și produsele bancare prezentate de noi.
 6. Societatea Comerciala Gobiama Srl nu este responsabila pentru nicio eroare, inadvertența ori descriere eronata a informatiilor prezente pe acest site.
 7. Daca doresti sa aplici sau vrei sa te informezi despre unul din serviciile si/sau produsele prezente pe acest site, esti rugat sa accesezi rubrica noastră CONTACT, sa trimiti un email la adresa asigurarifocsani@gmail.com  sau sa suni la numarul de telefon 0237.701.947.
 8. Daca ai vizitat site-ul www.creditesiasigurarivrancea.ro si ai oferit date sau informatii cu caracter personal, atunci sa stii ca ti-ai manifestat acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele:
 9. Datele tale vor fi folosite pentru a fi contactat de un specialist CREDITE si ASIGURARI Vrancea, pentru a-ti oferi toate informatiile corecte si detaliate de care ai nevoie. Aceste informatii pe care consultantul ti le va oferi, vor fi despre serviciile și/sau produsele pe care noi le oferim.
  b. Datele tale vor fi prelucrate astfel incat CREDITE si ASIGURARI Vrancea sa realizeze studii de piata sau pentru a-ti transmite materiale promotionale specifice strategiilor de marketing pe care noi le intreprindem.
  c. Datele tale vor fi folosite pentru a-ti trimite prin email buletine informative (newsletter) despre serviciile și/sau produsele bancare oferite de CREDITE si ASIGURARI Vrancea.
  d. Datele tale vor fi folosite pentru a solutiona cererile, intrebarile și eventualele reclamatii adresate Societatii Comerciale Gobiama Srl.
 10. Prin Legea nr. 677/2001 care protejeaza persoanele cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera lor circulatie, dispui de urmatoarele drepturi:
 11. Dreptul la informare;
  b. Dreptul la acces;
  c. Dreptul la interventie;
  d. Dreptul la opozitie;
  e. Dreptul de a fi supus unei decizii individuale;
  f. Dreptul de a te adresa justitiei.
 12. Pentru exercitarea acestor drepturi, te rugam sa ne suni sau sa ne contactezi prin intermediul secțiunii CONTACT din acest site.
 13. Datele tale personale nu vor fi înstrainate sau vandute nimanui.
 14. Datele tale personale nu vor fi preclucrate în scopuri necinstite sau care te-ar putea leza în vreun fel.
 15. CREDITE si ASIGURARI Vrancea nu poate garanta și nici controla actualitatea și exactitatea infomatiilor prezente pe alte site-uri/bloguri. Aceste site-uri/bloguri, chiar daca fac trimitere la serviciile și/sau produsele CREDITE si ASIGURARI Vrancea, in functie de perioada cand au fost publicate, pot fi mai mult sau mai putin corecte. Pentru verificarea tuturor infomatiilor aflate din alte surse, iti recomandam sa folosesti rubrica CONTACT din acest site.
 16. Este interzisa reproducerea sau republicarea sub orice forma a continutului materialelor prezente pe www.creditesiasigurarivrancea.ro fara acordul sau cererea Societatii Comerciale Gobiama Srl.
 17. Orice incercare de modificare a imaginii si/sau a informatiilor prezente pe acest site, precum și realizarea de link-uri către www.creditesiasigurarivrancea.ro, fara acordul sau cererea companiei CREDITE si ASIGURARI Vrancea, da dreptul Societății Comerciale Gobiama Srl sa se adreseze instantelor legale compentente pentru sancționarea acestui fapt.

 

Alte articole: